Over Blekkenhorst wonen en slapen

Blekkenhorst wonen en slapen in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Wij nemen alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Blekkenhorst wonen en slapen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Langestraat 10-20 in Delden vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gevestigd in het centrum van Delden met 3500 m2 meubelshowroom, gespecialiseerd in meubels, boxsprings, bedden, matrassen, harde / zachte vloeren, zonwering, gordijnen, accessoires, en alles op het gebied van wonen.

Onze historie

Blekkenhorst wonen en slapen, is al sinds 1930 gevestigd in de Langstraat10-20 in Delden, onze ouders hebben het bedrijf in 1969 overgenomen van Jan Blekkenhorst. Nu wordt het vanaf 2002 gerunt door ons. Dat wil zeggen, Diane Blekkenhorst-Haarman en Charles Haarman. Samen met ons team van vaste medewerkers verzorgen wij graag voor u een sfeervol interieur. Zo kunnen we een advies opmaat geven, of samen met u het ultieme slaapsysteem samen stellen. Want kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel, gordijnen worden schitterend geconfectioneerd, zonwering op maat geplaatst, harde- en zachte vloerbedekking vakkundig gelegd en voor de stoffering van uw bestaande meubels bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Alle aandacht

Blekkenhorst wonen en slapen biedt de klant een ruime keuze aan diversiteit aan meubelen als het nu gaat om modern of eigentijds of lifestyle bij ons vindt u maar liefst 3500 m2 aan wonen en slapen.

Neem contact op met Blekkenhorst wonen en slapen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!