Blekkenhorst Totaalwonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Blekkenhorst Totaalwonen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Blekkenhorst Totaalwonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Langestraat 10-20 in Delden vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gevestigd in het centrum van Delden met 3500 m2 meubelshowroom, gespecialiseerd in meubels, boxsprings, bedden, matrassen, harde / zachte vloeren, zonwering, gordijnen, accessoires, en alles op het gebied van wonen.


Maak een afspraak

Vestiging Haaksbergen:

Eibergsestraat 19, 7481 HE HAAKSBERGEN

Openingstijden: di-vrij: 10.00 - 18.00, zaterdag: 10.00 - 17.00


Vestiging Delden:

Langestraat 10-20, 7491 AE DELDEN

Openingstijden: di-do: 09.00 - 18.00, vrijdag: 9.00 - 21.00, zaterdag: 9.00 - 17.00


De historie van Blekkenhorst Totaalwonen

Blekkenhorst Totaalwonen, is al sinds 1930 gevestigd in de Langstraat10-20 in Delden, onze ouders hebben het bedrijf in 1969 overgenomen van Jan Blekkenhorst. Nu wordt het vanaf 2002 gerunt door ons. Dat wil zeggen , Diane Blekkenhorst / Haarman en Charles Haarman. Samen met ons team van vaste medewerkers verzorgen wij graag voor u een sfeervol interieur. Zo kunnen we een advies opmaat geven, of samen met u het ultieme slaapsysteem samen stellen. Want kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel, gordijnen worden schitterend geconfectioneerd, zonwering op maat geplaatst, harde- en zachte vloerbedekking vakkundig gelegd en voor de stoffering van uw bestaande meubels bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Blekkenhorst Totaalwonen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Blekkenhorst Totaalwonen biedt de klant een ruime keuze aan diversiteit aan meubelen als het nu gaat om modern of eigentijds of lifestyle bij Blekkenhorst Totaalwonen vindt u maar liefst 3500 m2 aan wonen en slapen.


Maak een afspraak

Blekkenhorst Totaalwonen in Delden

Ontdek...Blekkenhorst Totaalwonen in Delden 3500 m2 woonplezier.

Bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden vindt u een ruime keuze aan moderne meubelen. Met merken als Pode, Karat, Mustering, Koinor . U vindt bij Blekkenhorst alles onder 1 dak , meubelen, slaapcomfort, woningtextiel en woonaccessoires.Neem contact op met ons

De grote merken van Blekkenhorst Totaalwonen

Bij Blekkenhorst Totaalwonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Auping
Tempur
MLine
Eastborn
Pullman
Vandyck
Silvana
Avek
bert plantagie
De Toekomst
Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
A House of Happiness
Artelux
De Ploeg
Kendix
Holland Haag
Vadain
Karat
Gealux
Hofstede Raanhuis
Musterring
Pode
Jess design
Label
Keijser & Co
Rauch
Nolte
BKS
Vadain Else
Forbo
Jasno
Moduleo
Harvink
Evidence by Leolux
HennesHuset