Moduleo

Kies uit vier assortimenten van PVC vloeren van Moduleo

Advies over Moduleo

Krasbestendige Moduleo vloer kopen in Delden, Haaksbergen en Hengelo

Op zoek naar een PVC vloer, maar dan een van goede kwaliteit? Blekkenhorst Slaapcomfort in Delden en Haaksbergen verkoopt vloeren van Moduleo die de eigen producten uitvoerig test en verschillende certificaten heeft behaald. Daarnaast heeft Moduleo oog voor het milieu. Wil jij meer weten over deze gemakkelijke vloer? Kom gerust eens langs bij Blekkenhorst Slaapcomfort in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo. We helpen je graag verder.

Een sterke Moduleo PVC vloer in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

De vloeren van Moduleo hebben verschillende voordelen. Zo zijn de vloeren waterbestendig, kras- en vlekbestendig en makkelijke schoon te maken. Daarnaast zijn ze geluids- en warmte-absorberend en slipvast met R10 rating.

Bij Blekkenhorst Slaapcomfort in Delden en Haaksbergen hebben wij een groot assortiment Moduleo vloeren. Zie jij zo'n vloer wel zitten? Maak dan eens een afspraak bij ons. In de showroom laten we je graag meer zien.

Houteffecten of steeneffecten PVC vloer van Moduleo?

Houteffecten
Moduleo vloeren met houteffect bieden een gemakkelijk schoon te maken, geluidsabsorberende, vlekbestendige en buitengewoon slijtvaste afwerking. Een verbluffende langdurige afwerking voor elke omgeving.

Steeneffecten
Natuurstenen vloeren voelen soms koud aan, zijn duur en snel onderhevig aan krassen of vlekken. Luxueuze PVC vloeren vormen een gemakkelijk schoon te maken, slijtvast en geluidsabsorberend alternatief.

Benieuwd naar het assortiment van Moduleo? Kom eens binnen bij Blekkenhorst Slaapcomfort in Delden en Haaksbergen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van vinyl.

Blekkenhorst Slaapcomfort, jouw Moduleo specialist in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo.

Blekkenhorst Slaapcomfort is dé Moduleo specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Moduleo vinylvloeren en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Delden en Haaksbergen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw PVC vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook