Blekkenhorst wonen en slapen maakt ruimte voor de nieuwe collectie!

Sale van ledikanten, linnenkasten, boxsprings en showroommatrassen bij Blekkenhorst wonen en slapen in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

Bij Blekkenhorst wonen en slapen in Delden, Haaksbergen en Hengelo wordt ruimte gemaakt voor de nieuwe collectie, waardoor veel showroommodellen linnenkasten, ledikanten, boxsprings en matrassen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden worden.

Woonkamer outlet van Blekkenhorst wonen en slapen

Bij Blekkenhorst wonen en slapen in Delden en Haaksbergen bieden wij u alles wat u nodig hebt om van uw woonkamer uw thuis te maken.

U vindt bij ons een grote collectie aan moderne, lifestyle en eigentijdse meubelen, indien nodig op maat gemaakt naar uw wensen. In onze geheel vernieuwde showroom van 3500 m2 vindt u dan ook de betere merken, met de kwaliteit en de beste service die u gewend bent van ons.

In onze outlet vindt u onder ander zitmeubelen, wandmeubelen, dressoirs, salon en bijzettafels.

Bekijk hier de outlet woonkamer voor het actuele aanbod.

Eetkamer outlet in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

Bij Blekkenhorst wonen en slapen in Delden en Haaksbergen hebben wij een groot aanbod van diverse eetkamerstoelen zonder arm en eetkamerfauteuils met arm in stof of leder. Er zijn veel verschillende modellen eetkamerstoelen op zowel onze moderne , lifestyle en eigentijdse afdeling. Ook vindt u bij ons diverse eetkamertafels met een mooi eiken blad of in trendy keramiek blad , met houten poten, zwart onderstel of design onderstel.

Bekijk onze outlet voor het actuele aanbod

Blekkenhorst wonen en slapen heeft een groot aanbod in fauteuils & relaxfauteuils

Bij Blekkenhorst wonen en slapen in Delden en Haaksbergen vindt u een grote collectie aan fauteuils en relaxfauteuils met een vaste uitklapbare voetenbank of fauteuils met een losse hocker.

Onze collectie bestaat uit veel moderne en tijdloze modellen relaxfauteuils, speciaal naar uw wens en op maat te leveren. Voor elke klant hebben we een geschikte fauteuil met handmatige, 1 of 2 of zelfs 3 motorig met opsta. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden in kleuren , in stof of leder te bestellen.

Voor mensen die minder mobiel zijn of nog twijfelen over de maat , leer, stof of kleur, komen we graag met de relaxfauteuil bij u thuis om een juiste keuze voor u te maken.

Bekijk onze outlet voor het actuele aanbod.

Blekkenhorst wonen en slapen heeft een groot aanbod in boxsprings en bedden

Bij Blekkenhorst wonen en slapen in Delden en Haaksbergen hebben we een ruime keuze aan boxsprings en bedden in de showroom

Matrassen outlet van Blekkenhorst wonen en slapen

In onze winkels in Delden en Haaksbergen beschikken we over een ruime keuze aan matrassen, kom kijken en proef liggen bij ons in de winkel.

Linnenkasten en nachtkastjes outlet van Blekkenhorst wonen en slapen

In onze winkels vindt u een ruime keuze aan linnenkasten en nachtkastjes in diverse maten en kleuren leverbaar. Laat u zich uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden. Linnenkasten met standaard diverse breedtes en hoogtes maar ook kasten op maat.behoren tot de mogelijkheden.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook