Holland Haag

Holland Haag: kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie en eigentijdse ontwerpen

Advies over Holland Haag

Gordijnen van Holland Haag kopen in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

Familiebedrijf Holland Haag kenmerkt zich door maximale service. Dit zit hem niet alleen in een enorm uitgebreide collectie gordijnstoffen, maar ook nauwkeurige confectie en vlamvertragende materialen. Kom de collectie bekijken bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden en Haaksbergen.

Holland Haag gordijnstoffen voor thuis in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

Prachtige overgordijnen als finishing touch voor jouw kamer. Holland Haag gordijnstoffen zorgen letterlijk en figuurlijk voor warmte in iedere kamer. Met transparante gordijnstoffen creëer je zachte of juist speelse lichteffecten. Net dat beetje extra privacy en toch voldoende licht in huis. Met unikleuren breng je rust in je interieur of zorg je voor een opvallend accent in de kamer.

Confectie van gordijnen door Holland Haag bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden en Haaksbergen

Als de juiste materialen en dessins zijn gekozen, is het tijd voor de finishing touch. De confectie van gordijnen heeft veel invloed op de uiteindelijke look van de stoffen. Kies voor een elegant plooigordijn, klassieke ringgordijnen of ga voor één van de specials. Blekkenhorst Totaalwonen adviseert je graag!

Holland Haag bij Blekkenhorst Totaalwonen

Bij Blekkenhorst Totaalwonen maak je kennis met de meest uiteenlopende mogelijkheden van Holland Haag. Extra sfeer, warmte of een opvallend detail in jouw interieur. Ervaar het zelf in de showroom in Delden en Haaksbergen.

Holland Haag bij Blekkenhorst Totaalwonen in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

Overgordijnstof
Transparante gordijnstof
Gordijnen in unikleuren

persoonlijk interieuradvies

Blekkenhorst Totaalwonen, jouw Holland Haag specialist in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo.

Blekkenhorst Totaalwonen is dé Holland Haag specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment overgordijnstof, transparante gordijnstof, gordijnen in unikleuren en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Delden en Haaksbergen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat jouw gordijnen perfect worden opgehangen!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook