BKS

Verrijk je interieur met BKS eikenhouten meubelen

Maak een afspraak voor advies

Eikenhouten meubels van BKS kopen de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

BKS heeft verschillende collecties met kasten, tafels, stoelen en meer meubels. Deze kwaliteitsmeubelen kunnen naar wens worden samengesteld. BKS wordt verkocht bij Blekkenhorst Totaalwonen. Je bent in de showroom in Delden en Haaksbergen welkom om een kijkje te komen nemen. 

Meubelcollectie Aurora van BKS bij Blekkenhorst Totaalwonen

Meubelprogramma Aurora is een collectie met een rank en zwevend uiterlijk en een uitgesproken karakter. Dit programma heeft een aantal bijzondere kenmerken; de wanden die in verstek zijn geplaatst, de verfijnde afronding en de unieke geïntegreerde grepen in de deuren en laden.

Dit programma heeft veel mogelijkheden, diverse indelingen, meerdere maatvoeringen, drie soorten pootjes en de optie tot een hangend meubel. Je kunt kiezen uit de verschillende BKS afwerkingen, zoals een geschraapt bovenblad.

Aurora wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Dit hout heeft een rustige uitstraling en heeft praktisch geen noesten.

Bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden en Haaksbergen helpen we je graag bij het kiezen uit de ruime collectie BKS meubelen.

Strakke meubels van BKS in Delden en Haaksbergen

Meubelprogramma Dover heeft strakke lijnen, en is eigentijds, modern, en zwevend. Dover wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Geselecteerd hout is hout waar praktisch geen noesten in zitten. Het wordt speciaal geselecteerd op een rustige uitstraling.

Naast de uitgebreide mogelijkheden die het programma biedt, bestaat tevens de mogelijkheid om maten aan te passen of een meubel geheel naar wens te maken.

Onze ervaren binnenhuis adviseurs gaan graag aan de slag om jouw persoonlijke interieur geheel naar je wensen samen te stellen.

We zien je graag bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden en Haaksbergen!

Eindeloos veel mogelijkheden met BKS bij Blekkenhorst Totaalwonen

Met BKS kun je onbegrensd combineren en stel je zelf je droominterieur samen. Uiteraard staan onze ervaren adviseurs voor je klaar voor een passend interieurs advies.

Kom gerust eens binnenlopen bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden en Haaksbergen.

‘Wij adviseren en jij kiest!’

Maatwerk op eikenhouten meubelen in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

Een ambachtelijk meubel, geheel naar jouw wens gemaakt en met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, dat is mogelijk met het maatwerkprogramma van BKS. 

In enkele eenvoudige stappen stel je je eigen meubel samen. Of je stijl nu klassiek, landelijk of modern is, met de uitgebreide keuze in indelingen, uitvoeringen en afwerkingsmogelijkheden in massief Frans eikenhout bepaal je zelf tot in detail het uiteindelijke ontwerp. Het resultaat: een uniek en op maat gemaakt kwaliteitsmeubel, een sieraad voor je interieur.

Wij bieden een ruime keuze aan indelingen, bovenbladen, deurtypes en poten/plinten. Combineer dit met de talloze opties voor grepen en houtkleuren. De mogelijkheden van het maatwerkprogramma zijn oneindig.

interieuradvies

Blekkenhorst Totaalwonen, jouw BKS specialist in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo.

Blekkenhorst Totaalwonen is dé BKS specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment BKS meubelen! Wij kijken graag samen in onze showroom in Delden en Haaksbergen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in onze winkel