Karat

Een duurzame meubelcollectie ontworpen met een modern en minimalistisch karakter

Maak een afspraak voor advies

Kasten, stoelen en tafels van Karat kopen in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

De meubels van Karat bestaan uit wandmeubels, kasten, stoelen en tafels. Het assortiment kenmerkt zich door modern, minimalistisch en strak design. De meubels passen in een strakke woninginrichting maar misstaan ook niet op kantoor. De samenstelling van de meubelen bepaal je helemaal zelf: wil je een kast met uitsparing, glazen plaat of schuifdeuren? Het is allemaal mogelijk, stel het zelf samen! Je bent welkom om Blekkenhorst Totaalwonen in Delden en Haaksbergen te bezoeken. We geven je graag advies.

Karat meubels voor thuis en kantoor in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

De meubels van Karat die verkocht worden bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden en Haaksbergen hebben een moderne strakke vormgeving. De kasten, stoelen en tafels zijn zowel thuis als op kantoor neer te zetten.

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, een mix van MDF, aluminium, gelakt glas, gepareld RVS en kunstof, krijgt elk Karat meubel een eigen uitstraling.

Loop gerust eens binnen bij ons in Delden en Haaksbergen en ontdek wat de Karat meubelen voor jou kunnen betekenen.

Strakke wandmeubels van Karat met veel mogelijkheden bij Blekkenhorst Totaalwonen 

Ontdek de vele mogelijkheden van de moderne en strakke wandmeubelen van Karat. Koop een kast met uitsparing, zonder uitsparing, met afdekbladen van glas of zonder.

Door het gebruik van greeploos MDF zijn er veel mogelijkheden met de verschillende lakkleuren. Bovendien is het een optie om de wandkasten in mat en hoogglans te kopen.

Wij helpen je graag met advies in de showroom van Blekkenhorst Totaalwonen in Delden en Haaksbergen om jouw wandmeubel samen te stellen die bij jouw woonkamer past.

Bij Blekkenhorst Totaalwonen kun je tv-kasten, dressoirs en vitrinekasten kopen

Bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden en Haaksbergen kunnen we jou een compleet kastenprogramma van Karat op maat aanbieden: tv meubels, dressoires, vitrinekasten en opbergkasten.

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, een mix van MDF, aluminium, gelakt glas, gepareld RVS en kunstof, krijgt elk Karat meubel een eigen uitstraling. Op die manier creëer je altijd een kast die bij jou past.

Wil je de vele mogelijkheden van de kasten bekijken? Kom dan eens langs bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden en Haaksbergen. We voorzien je graag van advies.

Eettafels, salontafels en stoelen in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

Karat heeft een ruim aanbod aan tafels met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De eettafels van Karat bij Blekkenhorst Totaalwonen zijn op veel manieren naar jouw wens samen te stellen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Bij de tafels wordt met verschillende materialen gemaakt, zoals eiken, noten, rvs, MDF en glas.

Ook biedt Karat een collectie aan eetkamerstoelen. Benieuwd? Kom dan eens een kijkje nemen bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden en Haaksbergen. We helpen je graag verder bij het uitzoeken van tafels en stoelen.

De Karat collectie bij Blekkenhorst Totaalwonen

interieuradvies

Blekkenhorst Totaalwonen, jouw Karat specialist in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo.

Blekkenhorst Totaalwonen is dé Karat specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Karat tafels, stoelen, tv meubels, dressoirs, opbergmeubels en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Delden en Haaksbergen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Karat bij Blekkenhorst Totaalwonen in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

Tafels
Stoelen
TV meubels
Dressoirs
Vitrinekasten
Opbergmeubels

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in onze showroom