Voor zijslapers, rugslapers en buikslapers

Krijg tips voor het beste hoofdkussen bij Blekkenhorst wonen en slapen

Hoofdkussens kopen in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

✔ Ruim assortiment  ✔ Direct leverbaar  ✔ Omruilen mogelijk​​​​

Een hoofdkussen is belangrijk voor een goede nachtrust. Blekkenhorst wonen en slapen geeft advies!

Ben jij al toe aan een nieuw hoofdkussen? Stel de vervanging in ieder geval niet te lang uit. Je hoofdkussen gaat minder lang mee dan bijvoorbeeld je matras. Na twee of drie jaar biedt jouw kussen waarschijnlijk niet meer de ondersteuning die je nodig hebt voor een goede nachtrust én voor het voorkomen van nekklachten. Met een nieuw kussen breng je daar verandering in. Bovendien houd je je bed lekker fris en geef je huisstofmijt geen kans. Tips nodig voor je nieuwe hoofdkussen? De specialisten van Blekkenhorst wonen en slapen geven je graag advies. 

Buikslaper of rugslaper? Stem je hoofdkussen goed af

Om zeker te weten dat je het goede kussen hebt, raden wij je aan goed op de vulling te letten. Zo kun je slapen op een latex kussen, donzen kussen of synthetisch kussen. Probeer ze gerust eens uit in onze winkel. Dan weet je snel met welk soort kussen je het beste af bent. Een lekker zacht donzen kussen? Of een wat steviger synthetisch kussen waarmee je de kans op huisstofmijt minimaliseert? Of een latex kussen, dat zich perfect vormt naar de contouren van je lichaam?​​​​​​

Wanneer koop je een nieuw kussen? Blekkenhorst wonen en slapen vertelt het je!

Natuurlijk moet je in eerste instantie gewoon lekker liggen op je kussen. Maar omdat je het beste voor je lichaam wilt, verwacht je ook voldoende ondersteuning voor nek en hoofd. Voor alle slapers geldt dat je het beste slaapt als je wervelkolom de juiste houding aanneemt. En met je kussen zorg je daarvoor. Je slaaphouding bepaalt aan welke ondersteuning je behoefte hebt. Zo is een zijslaper gebaat bij een dik hoofdkussen, rust een rugslaper goed uit op een stevig kussen en zal een buikslaper al snel kiezen voor een laag en zacht kussen.

De beste hoofdkussens vind je in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

Jij weet als geen ander hoe je het liefste slaapt. En daar zoek je je kussen op uit. Tel daar het advies op maat van onze specialisten bij op en je bent gegarandeerd van een goede nachtrust. We kijken niet alleen naar je slaapgedrag en je lichaamsbouw, maar ook naar de hardheid van je matras. Slaap je op een hard matras, dan past daar bijvoorbeeld een dik en hoog kussen bij. De verschillende soorten kussens bij Blekkenhorst wonen en slapen zijn verkrijgbaar in kussens in alle kleuren en maten. En wist je dat je bij ons ook slaagt voor kussenslopen en sierkussens?

De merken van Blekkenhorst wonen en slapen

Bij Blekkenhorst wonen en slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.