Rolgordijnen kopen? Blekkenhorst Totaalwonen in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo is expert op het gebied raamdecoratie

Als je op zoek bent naar een neutraal rolgordijn, of eentje met een flamboyant dessin, bij Blekkenhorst Totaalwonen hebben we heel veel soorten, maten, kleuren en motieven. We staan klaar om je te adviseren over welk rolgordijn bij jou past. Uiteraard maken we deze keurig op maat. Kom je een kijkje bij ons in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo nemen? Je bent van harte welkom.

Image slide

De mooiste rolgordijnen koop je bij Blekkenhorst Totaalwonen in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij Blekkenhorst Totaalwonen bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Voor iedere woonstijl zijn er vele mogelijkheden en vele manieren van afwerking of bediening. Hierdoor kan je jouw rolgordijn een persoonlijk accent geven aan je interieur.

Kom bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden eens kijken naar de mogelijkheden.


Maak een afspraak

Voordelen rolgordijnen

Om rolgordijnen op te hangen kent verschillende voordelen.

Verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en dessins:

- Duurzaam
- Isolerende werking
- Geluiddempend effect

Kom langs bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden om meer voordelen, adviezen en tips te horen over rolgordijnen.


Laat je inspireren

Brandveilige en vlamvertragende rolgordijnen in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

Blekkenhorst Totaalwonen bezit een grote hoeveelheid vlamvertragende rolgordijnen. Deze stoffen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Zo kan jouw bedrijfspand ook profiteren van de decoratieve werking van rolgordijnen.

In onze showroom laten wij je graag de verschillende collecties en mogelijkheden zien. Kom langs bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden.


Maak een afspraak met Blekkenhorst Totaalwonen