1. Home breadcrumb
  2. Meubelen breadcrumb
  3. Stoelen
Image slide
De fijnste stoelen vind je bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden
Blekkenhorst Totaalwonen in Delden heeft een ruime collectie fauteuils en eetkamerstoelen voor elk type interieur

De fijnste fauteuils vind je bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden

Het grootste deel van ons leven brengen we liggend en zittend door. En zoals je voor een bed op zoek gaat naar een matras waarop je lekker ligt, kies je een fijne stoel om op te zitten.

Een fauteuil gaat iets verder dan een gewone stoel. Hierin ga je zitten om te ontspannen. Dat voel je ook meteen. Als je in een passende fauteuil gaat zitten, wil je daar voorlopig niet uit.

Bij Blekkenhorst Totaalwonen mag je ze allemaal proberen, dus trek er even wat tijd voor uit. Breng ons gerust een bezoek in Delden.


Bekijk onze collectie fauteuils

Vind een eigen passende fauteuil die lekker zit in de regio Delden, Haaksbergen en Hengelo

Er zijn duizenden verschillende fauteuils en elke fauteuil zit weer anders. Wat de een heerlijke stoel vindt, vindt de ander helemaal niets. Fauteuils variëren in zithoogte, diepte en breedte van het zitkussen en de lengte van de rugleuning.

In sommige fauteuils kun je helemaal wegkruipen, andere fauteuils zijn juist meerhelemaal open. Bij de een zit je diep en hang je naar achteren, terwijl andere een meer actieve zithouding vragen.

Welke fauteuil vind jij het prettigste? Kom het uitproberen bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden. We helpen je graag verder.

Het oog wil ook wat, kies een mooie stoel bij Delden

Aangezien een fauteuil deel uitmaakt van een interieur, is er voor elke stijl wel een fauteuil te vinden. Het frame kan gemaakt zijn van hout of metaal. Houten frames zie je vooral bij klassieke fauteuils en in de landelijke en Scandinavische stijl.

Metaal oogt al snel industrieel en modern. Er zijn stoelen waar het design leidend is en andere waar comfort voorop staat.

Qua bekleding kun je ook je hart volgen door te kiezen voor stof, leder of andere materialen die daarvan zijn afgeleid. Zeker stoffen bekleding is vaak in verschillende patronen en kleuren leverbaar en zo kun je de fauteuil perfect afstemmen op de rest van je interieur.

Eetkamerstoelen vind je ook bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden

Wat zet jij bij je eettafel, een eetkamerstoel of eetkamerfauteuil? Blekkenhorst Totaalwonen in Delden heeft ze allebei. Van modern tot klassiek, voor elke stijl is er wel wat te vinden.

De tijd rond de eettafel is waardevolle tijd. Je eet daar met het gezin, borrelt daar met vrienden en doet er een spelletje met kinderen. Dan is het wel lekker om comfortabel aan tafel te zitten.

Kom het uitproberen bij Blekkenhorst Totaalwonen in Delden. We hebben stoelen in vele kleuren en materialen staan.

Probeer jouw stoel bij ons uit in Delden

We kunnen uren vertellen over de eigenschappen en voordelen van de verschillende fauteuils en eetkamerstoelen, maar zelf ervaren is beter.

Kijk eerst wat je mooi vindt en ga dan uitgebreid in alle stoelen zitten die je aanspreken. Wil je er graag een kussentje bij of houd je van een voetenbankje, dan gaan we dat ter plekke voor je regelen.

Wij van Blekkenhorst Totaalwonen heten je van harte welkom.

Wil je meer weten over fauteuils, eetkamerstoelen en de rest van het assortiment van Blekkenhorst Totaalwonen in Delden, maak dan een afspraak.


Maak een afspraak

De grote merken van Blekkenhorst Totaalwonen

Bij Blekkenhorst Totaalwonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Auping
Tempur
MLine
Eastborn
Pullman
Vandyck
Silvana
Avek
bert plantagie
De Toekomst
Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
A House of Happiness
Artelux
De Ploeg
Kendix
Holland Haag
Vadain
Karat
Gealux
Hofstede Raanhuis
Musterring
Pode
Jess design
Label
Keijser & Co