Dekbed Oudeschild 100% zuiver scheerwol in Delden en Haaksbergen

Kruip onder 100% zuiver scheerwol. Het 4-seizoenendekbed Oudeschild is geschikt voor alle jaargetijden.
Vanaf € 119,00
Afspraak maken

Ons wollen dekbed Oudeschild is een 4-seizoenen dekbed dat beschikt over 100% schapenwollen vulling. Deze vulling kan tot 30% van het eigen gewicht vocht absorberen. Het opgenomen vocht verdampt ook weer heel snel. Door deze natuurlijke ventilatie blijft het bed-klimaat op een evenwichtig niveau. De 100% katoenen tijk versterkt de vochtregulerende werking van wol. 

Het 4-seizoenen wollen dekbed bestaat uit een voor-/najaarsdeel en een zomerdeel. Het zomerdeel is lichter van gewicht dan het voor-/najaarsdeel. De beide delen van het dekbed kunnen gemakkelijk worden gekoppeld en gedeeld met een rits. Samen vormen zij voor de koude wintermaanden een lekker warm bed. 

De wol-vezels  zijn dankzij een nieuwe techniek verweven en hierdoor voelt het wollen dekbed toch licht en luchtig aan.

Alle fabrikanten achter het AGS Atelier label staan voor duurzame producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen. Wij geven dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar.

Om te kunnen zorgen voor een goede nachtrust zijn onze producten afgestemd op jouw individuele behoefte. De dekbedden zijn ingedeeld naar warmteklasse en hoofdkussens zijn afgestemd op de juiste ondersteuning.

Meer informatie
EAN 8711945005198
Collectie 4-seizoenen
Type product Dekbed
Serie Oudeschild
Merk AGS
Bies 9098 wit 30mm.
Vulling materiaal 100% zuiver Texelse scheerwol
Stiksel Trapeze
Materiaal tijk 100% katoen
Vulgewicht dekbedden 250 + 450