Dekbed Amalia 4-seizoenen in Delden en Haaksbergen

4-Seizoenendekbed Amalia  heeft een vulling van 100% nieuwe, witte eendendons. Het dekbed is uitzonderlijk qua vochtabsorbtie. 
Vanaf € 299,00

Het dekbed Amalia is een weldadig donzen 4-seizoenen dekbed van hoogstaande kwaliteit. Het dekbed is gevuld met 100% nieuwe, witte Europese eendendons die zorgt voor een optimale ventilatie en warmte-isolatie.

Door de gebruikte materialen van hoge kwaliteit zorgt het dekbed voor een uitzonderlijke vochtabsorptie, is licht en zacht. 

De tijk van 50% Tencel maakt dat dit dekbed vederlicht en heerlijk soepel om het lichaam valt. Tencel is een unieke vezel, gemaakt uit een natuurlijk product (plantenvezel), en kan meer vocht verwerken dan katoen. Het weefsel is fijn, glad geweven en voelt zacht en soepel aan. Het is antiallergisch en hierdoor krijgen bacteriën, schimmels en huisstofmijt geen kans.

Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit een zomer- en herfst-/ lentedeel. Het zomerdeel is lichter gevuld dan het herfst-/lentedeel. De beide delen van het dekbed kunnen heel gemakkelijk worden gekoppeld en gedeeld met een knopensysteem. 

Alle fabrikanten achter het AGS Atelier label staan voor duurzame producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen. Wij geven dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar.

Om te kunnen zorgen voor een goede nachtrust zijn onze producten afgestemd op jouw individuele behoefte. De dekbedden zijn ingedeeld naar warmteklasse en hoofdkussens zijn afgestemd op de juiste ondersteuning.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Serie Amalia
Varierende kenmerken familie Maat
Merk AGS
Type product Donzen dekbed
Collectie Altijd goed slapen
Vulgewicht dekbedden 500 + 300

Nog geen resultaten