AGS Matras Grandeur DeLuxe Luna met interactieve pocketvering in Delden en Haaksbergen

De interactieve pocketvering van dit matras uit de Grandeur-collectie ondersteunt je rug optimaal. Door de afdeklaag van Ocean Blue Latex krijgt het matras een extra zacht, soepel en elastisch karakter. Bovendien leidt de natuurlatex bij de Grandeur DeLuxe Luna tot een perfecte vochtregulering , waardoor het materiaal ook minder warm aanvoelt.   
Vanaf € 849,00
Matras Grandeur DeLuxe Ocean Blue latex is nieuw in de Grandeur matrassencollectie. Deze hele collectie staat voor duurzaamheid en is gemaakt uit hoogwaardig materiaal.

De kern van matras Grandeur DeLuxe Ocean Blue latex bestaat uit een interactieve pocketvering met een stevige en comfortabele ondersteuning in de rug. Door de afdeklaag Ocean Blue latex voelt de matras soepel aan en voegt zich zonder problemen naar de vormen van het lichaam. Met de 7 zones voor de schouder, heup en taille, geeft dit aan matras Grandeur DeLuxe een uiterst prettig ligcomfort.

Net als de kern van matras Grandeur DeLuxe foam draagt de tijk met speciale ventilatieband extra bij aan de goede luchtcirculatie. Dit matras is uitstekend te combineren met elk type bedbodems, zoals bij onze boxspring Grandeur of bij een spiraal- of lattenbodem. Dit matras matras is in twee stevigheden verkrijgbaar en heeft een levenscuur van 8 tot 10 jaar.

Dit matras uitproberen? Je bent welkom bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.
Meer informatie
Eenheid Stuk
Merk AGS
Collectie Altijd goed slapen

Nog geen resultaten