AGS Matras Dahlia pocketvering in Delden en Haaksbergen

Matras Dahlia is een 7-zone pocketveringmatras met een gerecyclede tijk doorstikt met 200 gram antiallergische watten en comfortschuim. Verkrijgbaar in de hardheden standaard en stevig. De matras is ca. 21,5 cm hoog en heeft 4 handgrepen.
Vanaf € 325,00

Matras Dahlia is een pocketveringmatras met een gerecyclede tijk. De kern van het matras is opgebouwd uit metalen veren, die stuk voor stuk in een zakje (pocket) verpakt zijn. Iedere afzonderlijke veer ondersteunt een deel van het lichaam en volgt iedere beweging. Door veren met verschillende veerkracht te gebruiken, ontstaan de 7 comfortzones.

De matrastijk van de Dahlia matras is gemaakt van gerecycleerde petflessen en biedt zo een antwoord op de grote vraag naar een milieubewust en betaalbaar product. Het proces begint met het verzamelen van plastic flessen op het land en in de oceaan over de hele wereld. De doppen en etiketten worden verwijderd en de flessen worden gewassen en vermalen tot kleine vlokken. Die vlokken worden gesmolten en gefilterd om er daarna granulaat van te maken. Dat granulaat wordt gesmolten en door fijne gaatjes geperst om uiteindelijk garen van eerste kwaliteit te creëren. Het garen is gesponnen met vezels afkomstig van ’s werelds toonaangevende merk van gerecycleerde vezels ‘Repreve’. Deze vezels zijn de meest betrouwbare en reeds geselecteerd door grote merken in de wereld.

De matras heeft handgrepen die het makkelijk maken om de matras te draaien en keren. Regelmatig draaien en keren is belangrijk voor de levensduur van de matras. 

Matras Dahlia is verkrijgbaar in de hardheden standaard en stevig. 

  • Type: Pocketveringmatras
  • Kern: 7-zone pocketvering, 220 veren per m2
  • Afdekking kern: 2,5 cm High Density polyetherschuim SG40
  • Tijk: Gerecycleerde Everline® dubbeldoek, doorstikt met 200 gram antiallergische watten en comfortschuim
  • Ligkarakteristiek: Standaard of stevig
  • Hoogte: ±21,5 cm
  • Verstelbare bodem: Ja
  • Bijzonderheden: 4 horizontale handgrepen

 

Meer informatie
Eenheid Stuk
Merk AGS
Collectie Altijd goed slapen

Nog geen resultaten