AGS Ledikant Cambridge in Delden en Haaksbergen

Dit is het Cambridge ledikant, een echte eyecatcher in de slaapkamer! Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en designs! Dus geheel naar eigen smaak samen te stellen. Voor lange mensen is dit bed ook uiterst geschikt met een lengte optie van 220 cm.

Vanaf € 696,00

Het Cambridge ledikant is helemaal naar jouw smaak te maken. Niet alleen de breedte en lengte zijn te bepalen, maar ook de hoogte.

 

  • Verkrijgbare lengtematen: 90, 100, 120, 140 ,160, 180 en 200 cm
  • Verkrijgbare breedtematen: 190, 200, 210 en 220 cm
  • Verstelbaar in hoogtematen: 25 – 32 cm

 

Het bedframe is te kiezen in 10 verschillende kleuropties. We hebben 4 verschillende bedpoten geselecteerd die bij dit bed passen. Liever de poten niet zichtbaar? Met onze unieke afwerkingsmogelijkheid creëer je een look waardoor het bed lijkt te zweven. Je kunt ook gaan voor een uittrekbare bedbak voor extra bergingsruimte. Er zijn voldoende opties om dit ledikant te laten voldoen aan al jouw wensen.

 

Lees je graag een boek in bed of kijk je tv voordat je gaat slapen? Met 6 verschillende soorten hoofdborden kan ook daarin volledig aan jouw wensen voldaan worden. Dit bed heeft ook fantastische verlichtingsopties! Daarnaast kun je nog kiezen voor een USB-aansluiting met 2 poorten zodat je je dag kunt beginnen met een volle batterij van je telefoon of tablet.

 

Dit ledikant is een onderdeel van de Cambridge collectie en dus te combineren met nachtkastjes en commodes in dezelfde stijl! Nieuwsgierig geworden naar wat er voor jou mogelijk is? Kom gerust langs in onze winkel voor advies en stel jouw product(en) samen met onze specialisten.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Serie 500
Merk Nolte
Type product Ledikanten
Collectie ConceptMe

Nog geen resultaten