AGS Lattenbodem ABS 3000 handverstelbaar 100x190 cm in Delden

De handverstelbare lattenbodem ABS 3000: een paradepaardje met zeven comfortzones en 42 latten die je individueel kunt instellen. Je mag 'm uitproberen bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.
€ 329,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag
Onze lattenbodem ABS 3000 is het paradepaardje uit de lattenbodemstal van AltijdGoedSlapen. Deze lattenbodem biedt een ongeëvenaard ligcomfort en hoogwaardige ergonomische eigenschappen. Door de in totaal 42 onafhankelijk verende latten met zeven comfortzones ervaar je een ongekende nachtrust. Deze versie is handverstelbaar, maar de ABS 3000 is er ook in vlakke- en elektrisch verstelbare uitvoering.

ABS staat voor Active Balance System. Altijd Goed Slapen vindt dat een lattenbodem dat ook moet bieden: een actieve, stabiele bodem voor de matras met een balans voor de schouder- en bekken comfortzone. De lattenbodems uit de AltijdGoedSlapencollectie hebben allemaal het label ABS.

De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders, taille en heupen. De meeverende latten zorgen in samenwerking met het matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie en afvoer van vocht.

Onze lattenbodem ABS 3000 is van uitstekende kwaliteit. Heb je een tweepersoons lattenbodem nodig? Dat kan: door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is er keuze uit verschillende potensets.

Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen bedbodemcollectie is de opbouw waarbij de lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Kom naar een van de Altijd Goed Slapendealers om te ervaren wat dit inhoudt.
Meer informatie
EAN 9900000676094
Hoogte 9,50
Breedte 100,00
Lengte 190,00
Kenmerken AANTAL: 42 luxe multigelaagde berkenhouten smalle latten,8 latten instelbaar op gewicht
KAP: overliggende duo kappen met duo houders
ZONES: 7-zone indeling, v.v. schoudercomfortzone
MIDDENZONEVERSTEVIGING: instelbare middensector, voorzien van middenband
Familienaam AGS Lattenbodem ABS 3000
Merk AGS
Varierende kenmerken familie Uitvoering/Maatvoering/Afmeting
Afmeting 100x190 cm
Maatvoering 1 persoons
Uitvoering Handverstelbaar